af008335: Gezocht wegens het toebrengen van slagen en verwondingen - Drukkerskollektief De Wrikker; Onkruit; Penitentiair Schoolcentrum (PSC); Torfs, Dirk (1976)
"Affiche uitgegeven in 1976 door Onkruit (Antwerpen) tegen het fascisme. Afbeelding: zwart-witfoto van chargerende rijkswachters te paard. Tekst: Gezocht wegens het toebrengen van slagen en verwondingen. UITGAVE: ONKRUIT ANTWERPEN POSTBUS 627 BANKREK. 001-1053412-68; V.U.: DIRK TORFS PENITENTIAIR SCHOOLCENTRUM HOOGSTRATEN. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER VZW PRINSSTRAAT 20 2000 ANTWERPEN. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"