Vooruit's romans (Gent: Het Licht)
"Deze tijdschriften verzamelen volgende roman's :Alleen op de wereld --- 01(1924-1925) 1-29Vineta --- 01(1925) 30-46 (2x aanwezig -- ingebonden)Fromont, jongste en Risler, oudste : schets van het Parijsche leven --- 01(1925) 47-52 + 02(1926) 1-7Een dure eed / Virginie Loveling --- 02(1926) 8-18 (3x aanwezig -- 2x ingebonden + los)'t Bolleken / Cyriel Buysse --- 02(1926) 19-26 (3x aanwezig -- 2x ingebonden + los)De strijd om het water --- 02(1926) 27-40 (2x aanwezig -- ingebonden + los)Het geld --- 02(1926) 41-52 + 03(1927) 1-8Goeden moed --- 03(1927) 9-23De hobbelige weg naar 't geluk --- 03(1927) 24apr-14augDe weerwolf --- 03(1927) 21aug-30okt (2x aanwezig)Het raadselachtige biljet --- 03(1927) 6nov-25dec (2x aanweizg)Een zoon van het volk --- 04(1928) 1jan-26feb (2x aanwezig)De korenfee --- 04(1928) 11maa-1apr20.000 mijlen onder zee --- 04(1928) 8apr-1julPeriodiciteit : wekelijks"