FAFK : tijdschrift van de Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen (Antwerpen: Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen (FAFK))
"Periodiciteit: maandelijks / tweemaandelijks (jan 1992) / vijf maal per jaar (jan 1995) Hoofdredactie: Jos Polak (hoofdredacteur) / Willy Magermans (redactiesecretaris) Beheer/administratie: Provinciestraat 53, 2018 Antwerpen"