fo009054: Betoging van gepensioneerden in Parijs - Globe-Photo
"Zwart-witfoto van een betoging van gepensioneerden in Parijs, Frankrijk, 11 oktober 1947. Er worden borden gedragen met opschrift: Nous ne voulons pas manger des briques après avoir donné 50 ans de travail. Du pain pous les Vieux, nos 60 %. Qu'en fasse payer les riches pour financier notre retraite. Union des vieux travailleurs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"