af002872: Die Gebärde teilen wollen, aber mit Verständnis. 11.11.11 - NCOS
"Affiche uitgegeven in 1972 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) voor hun campagne. Tekst: Die Gebärde teilen wollen, aber mit Verständnis. 11.11.11. Erkundigen Sie sich. Verlangen Sie Projekte 72 rue Botanique 67-75, 1030 Brüssel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"