fo012601: Prins Boudewijn en prinses Josephine-Charlotte op stadsbezoek in Brugge
"Zwart-witfoto van prins Boudewijn en prinses Josephine-Charlotte op stadsbezoek in Brugge, 5 mei 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"