fo006055: Betoging in Aalst - Roghes
"Zwart-witfoto van een betoging in Aalst met o.a. Edward Anseele jr. Er wordt een spandoek gedragen met opschrift: Personeel RTT dankt Anseele. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"