BBTK Info-Krant : driemaandelijks informatiemagazien van de Bond der Bedienden, Technici en Kaders gewest Oostende-Roeselare-Ieper (Oostende: ABVV)
"Eerste nr.: 1 maa 1980 Periodiciteit: driemaandelijks Verantwoordelijke uitgever: Gilbert Deschepper, J.Peurquaetstraat 27, Oostende"