txt000662: Stop de Neutronenbom
"Gele katoenen schoudertas met de tekst: 'Stop de neutronenbom' en de afbeelding van een militaire bezigheid en een kernbom. Het Comité Samenwerkingsverband Stop de Neutronenbom was een actiecomité gericht tegen een mogelijke productie van de neutronenbom door de Verenigde Staten, dat eind jaren zeventig werd opgericht en later opereerde onder de naam Samenwerkingsverband Stop de Neutronenbom, Stop de Kernwapenwedloop. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"