te005078: Kindertekening Spaanse Burgeroorlog - Vi.., Anamaria
"Potloodtekening gemaakt door een kind tijdens de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939). Oorlogstafereel waarop bommenwerpende vliegtuigen huizen en mensen bestoken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"