fo013698: 1 meistoet in Roeselare
"Zwart-witfoto van Arthur Sercu (l.) in een 1 meistoet in Roeselare, 1 mei 1928. Spandoek met opschrift: Zonder socialistische vakbonden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"