kal000190: Velt wandkalender 1986 - Velt vzw
"Kalender uitgegeven in 1986 door Velt, Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren vzw. Afbeelding: Een kleurenfoto met de afbeelding van een houten raamwerk met daarin uitgestalde groenten. tekst: Velt, Wandkalender 1986. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"