Het werk van Frans Masereel - Havelaar, Just (Den Haag: De Baanbreker, 1930)
"Met een inleiding van Just Havelaar Bibliotheek Jan BaghusBevattende één kleur-reproductie en 60 reproducties in wit en zwart"