fo008639: Portret van Georges Keuwet
"Zwart-witfoto van Georges Keuwet, nationaal secretaris van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) van 1930 tot 1947. Portret. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"