Kultuuropbouw Jongsocialisten : nationaal kongres, 13 oktober 1974, Cultureel Centrum Strombeek-Bever. Werkgroep stripverhalen - Boesmans, Fonny (Strombeek-Bever: Kultuuropbouw, 1974)
"Fonny Boesmans"