af015097: Festival: No race, just diversity! - Kaligram; MRAX; Zahaf, Djamal (2000)
"Affiche van Kaligram uitgegeven in 2000 door Mouvement contre le racisme, l’antisémitisme et la xénophobie (MRAX) voor een multicultureel feest in Schaarbeek. Afbeelding: vier kleurenfoto’s van de artiesten (o.a. Habib Koité, 2e v.l.n.r. en Sawt el Atlas 3e v.l.n.r.). Tekst: Habib Koïte, Sin Palabras, Dj Antoine Chao, Sawt El Atlas, Harissa … festival no race, just diversity! 18-3-2000 BRUSSELS HALLES DE SCHAERBEEK day 14:00 19:00 Foire aux associations – Animations et spectacles/Verenigingsbeurs – Animaties en spektakels night 20 :00 Nuit antiraciste/Nacht van het anti-racisme Live & Dj’s : Sawt El Atlas – Habib Koïte – Sin Palabras – Antoine Chao – Harissa … rue Royale Ste-Marie 22a Koninklijke St-Mariastraat – 1030 Brussels info FR : 02/218 21 07 NL : 02/245 88 30 – ticket 400/500 bef http://www.mrax.com. Editeur responsable/Verantwoordelijke uitgever: Djamal Zahaf, MRAX, rue de la Poste 37, 1210 Bruxelles - affichage culturel exempt de timbre - culturele affichage vrij van zegel - Design by Kaligram. Logo’s: MRAX ; BRUSSELS GEKLEURD • BRUXELLES EN COULEURS ; Humanistisch Verbond ; ASPIC ; FORUM ; INFOR JEUNES ; Ministère de la Communauté française ; CGRI ; CENTRE pour l’égalité des chances et la lutte contre le racisme ; ubu ; LES HAL ; ACV Brussel-Halle-Vilvoorde ; CSC ; ATLAS MUSIC ; la Première ; hotel Astrid ; Kaligram ; FGTB de Bruxelles Commision (sic) Immigration ; INFONIE ; radio 21 ; Echevinat de la Jeunesse, de la Prévention et de l’Intégration de Schaerbeek Fonds Cohabitation et Intégration ; Impulsfonds voor het Migrantenbeleid ; Programme Cohabitation St-Josse. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"