af004092: Horror - Onkruit; Goossens, Paul (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door de anti-militaristische groepering Onkruit voor een festival. Afbeelding: tekening van een officier met bloedende mond en een Engelse soldaat met bloed aan zijn bajonet voor slagvelden en een soldatenkerkhof. Tekst: ONKRUIT ANTIMILITARISTIS HORROR FESTIVAL. ANIMATIE doorlopend vanaf 10u * STANDJES * TENTOONSTELLING * OPTREDEN cirque explosif * de geile agent * hey pasoep * epigonen z.l.v. * VIDEO'S * POËZIE indra * len lavens * anti-militaristische poëzie * DIA'S: nagasaki - hiroshima. inkom 150 fr drank & eten. FILMS SPREKERS vanaf 10u * WAPENHANDEL & 3° WERELD film sprekers AMB Nijmegen * SOLDIER GIRLS vrouwen en antimilitarisme * DE BEVELEN M. Brault Liga v.d. rechten v.d. mens: binnenlandse veiligheid * getuigenissen totaal weigeraars * DE DESPOOT C. Chaplin * 20.00 optreden van - FAMILIE JANSENS - GALERIES DANSPACH - FUIF met RADIO CENTRAAL 101.6. in samenwerking met v.z.w. PICKET. PRESENTATIE JOHAN ANTHIERENS. 28 MEI PARADOX WAALSE KAAI 25 A'PEN. De Zwijger ontwapenend weekblad. V.U. P. GOOSSENS, EVERAARTSTR. 116, 2008 A'PEN. VRIJ VAN ZEGEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"