"Mensen bescherming bieden is onze kernopdracht!" : hoe verloopt de erkenning van vluchtelingen? - De Roover, Dennis; Van Balberghe, Sophie (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Dennis De Roover interviewt Sophie Van Balberghe Fonds Suzan Daniel (FSD)"