af002405: Pierre Janssens 5° kandidaat Kamer samen met Karel Van Miert. Stemt BSP - BSP
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Pierre Janssens 5° kandidaat Kamer samen met Karel Van Miert. Stemt BSP. Verkiezingsdrukwerk parlementsverkiezing - 17 december 1978. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"