af002611: Minimumloon: 1.200 fr. per week - ABVV; Major, Louis
"Affiche uitgegeven in 1958 door de vakbond Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) voor de sociale verkiezingen. Afbeelding: tekening in zwart-wit en rood van een industrieterrein. Tekst: A.B.V.V. minimumloon: 1.200 Fr. per week. Verantwoordelijke uitgever: Louis MAJOR, 42, Hoogstraat, Brussel. Vrij van zegel - Verkiezing Ondernemingsraden - Wet van 20-9-1948. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"