pr000989: Jules Peurquaet - Van den Berghe, Frits (Koekoek 3(1933)24)
"Prent in zwart-wit voorstellend een karikatuur van Jules Peurquaet. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 12 oktober 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"