592: Archief van Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen - Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen
"Collection: Zang- en Toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; Level of description: Fonds; Series: Zang- en Toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"