fo005260: Koning Boudewijn en Mac Auliffe tijdens herdenking Slag om de Ardennen - De Well, J.
"Zwart-witfoto van Koning Boudewijn en Mac Auliffe, tijdens herdenking Slag om de Ardennen. Brussel, 16 december 1954. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"