af004981: Véél of weinig virus, een groot verschil. Pas besmet met hiv = veel virus = heel besmettelijk - Joye, Lodewijk; Sensoa; Lambrechts, Chris
"Affiche van Lodewijk Joye uitgegeven in 2014 door Sensoa voor hun campagne over virale lading naar homomannen. Tekst: Véél of weinig virus, een groot verschil. Pas besmet met hiv = veel virus = heel besmettelijk. Lees meer in de folder en op mannenseks.be. VU: Chris Lambrechts, President Building, vijfde verdieping, F. Rooseveltplaats 12 bus 7, 2060 Antwerpen / Ontwerp: Lodewijk Joye. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"