af003526: Faites-vous membre! - Editions Est-Ouest; PSB; Piot, Ernest (1885-1985 : honderd jaar socialisme : een terugblik, 1952)
"Affiche uitgegeven in 1952 door de Parti Socialiste Belge (PSB) voor ledenwerving. Afbeelding: tekening van een open lidboekje bovenop gesloten lidboekjes. Tekst: Parti Socialiste Belge. Faites-vous membre! Participez aux Manifestations et Réunions du P.S.B. Exempt de Timbre. Auteur Responsable: ERNEST PIOT, 109, Av. Archiducs. - BRUXELLES. Editions EST-OUEST BRUXELLES. (sic!) Zie ook: af001744 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"