te004091: Het bedenkelijkste uur van den dag - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/01/15))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend 3 kwade geesten rond een staande klok waarvan de wijzers 4 uur aangeven. Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 15 januari 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"