'Le travail, c'est la guerre' : colloquium naar aanleiding van veertig jaar Marokkaans-Belgisch verdrag - Creve, Piet (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Piet Creve"