sch000246: Landschap met huizen - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een huizenrij en een tweetal auto's. Rechtsonder signatuur DL en datum 19 december 1986. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"