fo024208: Kolenverdeling Eerste Wereldoorlog - Devaivre, Lucien
"Zwart-witfoto van een kolendepot van het Brussels hulpcomité tijdens de Eerste Wereldoorlog. Dit depot is in de Noord-Oostelijke wijk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"