af000727: België en de wapenhandel - Oxfam-Wereldwinkel; Van Landeghem, Anni (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door Oxfam-Wereldwinkel (Gent) voor een tentoonstelling. Afbeelding: karikatuur in verband met de Reconversie Nu (3 x hetzelfde). Tekst: VOOR ZINVOLLE ARBEID. OMSCHAKELING VAN INDUSTRIE. RECONVERSIE NU. akademieraadzaal volderstraat 2. 10 tot en met 14 oktober '78. belgie en de wapenhandel. omschakeling? tentoonstelling 10.00u-20.00u. diavoorstelling 13.30u-17.30u. debat dinsdag 10 oktober 20 u met u. camerlinck, e. gülcher, e. van tienen. organisatie oxfam wereldwinkel geldmunt 18 gent. v.u. anni van landeghem geldmunt 18 9000 gent 23.16.92. vrij van zegel art. 198/7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"