pk000496: Standbeeld van graaf Karel Woeste. - Favresse, Paul
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het standbeeld van graaf Karel Woeste, 1837-1922, met bloemenkransen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"