fo002032: Spaanse burgeroorlog, La Pasionaria - Voir
"Zwart-witfoto van Dolores Ibarruri (voorzitter van de Communistische Partij van Spanje, La Pasionaria) tijdens een speech op een meeting van het Volksfront (Frento Popular). Spaanse burgeroorlog. Parijs, Wintervelodroom. 7 september 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"