Le Drapeau Rouge clandestin : pages glorieuses de l'histoire du Parti Communiste de Belgique - Terfve, Jean (Bruxelles: Fonds Joseph Jacquemotte, 1971)
"Jean Terfve Fotomechanische herdruk van alle klandestiene uitgaven : vanaf febr. 1941 tot aug. 1944"