fo029351: Huisvesting - De Jonghe, Henri
"Zwart-witfoto van een klein huisje omring door vele koterijen... met een grote verzameling oud ijzer aan de Brusselse steenweg te Aalst, jaren 1950-1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"