med001097: Koninklijke Vlaamse Academie voor Wetenschappen, Letteren en Schone kunsten van België - Jespers, C.; Fonson
"Een herinneringsmedaille in zilverkleurig brons uit de collectie van Camille Huysmans met op de voorzijde de tekst KONINKLIJKE/ VLAAMSE/ ACADEMIE/VOOR WETENSCHAPPEN/LETTEREN EN SCHONE/KUNSTEN VAN BELGIE. Daaronder een gekroond schild. Op de keerzijde: TOT HET/ AANMOEDIGEN/ VAN DE BEOEFEINING DER/ WETENSCHAPPEN LETTEREN/ EN SCHONE KUNSTEN/ IN HET LAND./ WERD BIJ KONINLIJK BESLUIT VAN/ 16 MAART 1938 DE ACADEMIE OPGERICHT./ AAN C. HUYSMANS/ 1938. Onderaan langs de rand : C.Jespers. In de rand: Fonson. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"