fo016538: Sanatorium De Mick (1945)
"Zwart-witfoto van een bezoek aan het verwoeste Sanatorium De Mick, Brasschaat 1945. Groepsfoto van de bezoekers met o.a. Louis Major en Pierre Van den Bergh. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"