af001268: Jean-Claude Laurent. 1ste plaats Provincie. 4 SP. Renaat Landuyt. Lijstduwer Provincie - Darthet, Jan; Media Luna; SP Brugge; Laurent, Jean-Claude
"Affiche van Jan Darthet uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) Brugge voor de provincieraadsverkiezingen. Tekst: Jean-Claude Laurent. 1ste plaats Provincie. 4 SP. Renaat Landuyt. Lijstduwer Provincie. Verkiezingsdrukwerk / Gemeenteraads- en Provincieraadsverkiezingen 8 okt 2000 • Vrij van zegel, Art. 198 van het W.Z.G.T. • Verantwoordelijke uitgever: Jean-Claude Laurent, Stokerstraat 22, 8000 Brugge • Foto: Jan Darthet • Media Luna. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"