af017058: 13e maand pensioen - BSP; Kreveld, Gerrit (1977)
"Affiche uitgegeven in 1977 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: stem BSP 13e maand pensioen. Verantwoordelijk uitgever G. Kreveld, Keizerslaan 13, 1000 Brussel. Parlementsverkiezingen 1977. – Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"