af012432: SP 100 jaar. Gedenkpenning - SP; Van Elewyck, Jos (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) voor de viering van hun 100-jarig bestaan. Afbeelding: tekening van een rode roos. Tekst: SP 100 jaar GEDENKPENNING. bestel hier uw penning! BRONS: 350 Fr. ZILVER: 1500 Fr. SOCIALISTISCHE BEWEGING 1885-1985 SP 100 jaar. V.U.: JOS VAN ELEWYCK, Jan Van Rijswijcklaan, 266 B1, 2020 Antwerpen. VRIJ VAN ZEGEL."