Mutualiteit De Vereenigde Socialistische Metaalbewerkers van Mechelen en Omstreken - De Vereenigde Socialistische Metaalbewerkers van Mechelen
"Collection: Mutualiteit De Vereenigde Socialistische Metaalbewerkers van Mechelen en Omstreken; Level of description: Collection"