te002577: De Wereld Morgen - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1998. Tekening van een dikke blanke man, hij heeft De Wereld Morgen in de hand. Hij zegt; Ik verslind alle pagina's! Naast hem staat een magere zwarte man, hij propt stukken van De Wereld Morgen in zijn mond...hij zegt; Ik ook! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"