af003321: De Roos op de Revers - Amsab; Steenhaut, Wouter
"Affiche uitgegeven in 1990 door AMSAB Gent voor het 100-jarig bestaan van de Dag van de Arbeid. Afbeelding: foto (© Vanderhaeghen) van fabrieksvrouwen in optocht. Tekst: zaterdag 28 en zondag 29 april van 10u tot 17u DE ROOS OP DE REVERS 100 jaar 1 mei. Voorverkoop van de BIJZONDERE 1 MEI POSTZEGEL met 1ste dagafstempeling en herinneringskaart. Herinneringskaart en tentoonstelling ook op 1 mei van 10 tot 14u Gent Kunstencentrum Vooruit. Voorverkoop: AMSAB v.z.w., Bagattenstraat 174, 9000 Gent, tel. 091/24.00.79 i.s.m. De Rode Postzegel. verantw. uitgever: Wouter Steenhaut, p/a AMSABn Bagattenstr. 174, 9000 Gent. Vrij van zegel. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"