af007260: Fietsen zonder fiets - Alsteens, Gerard; Allcomm; CSC-Vormingswerk; Leunens, Patrick
"Affiche van Gerard Alsteens (GAL) uitgegeven in 1997-1998 door CSC-vormingswerk Brussel voor de toneelvoorstelling Fietsen zonder fiets. Afbeelding: het logo van Renault, gevormd door mensen, met erbovenop een vuilniskar waaruit mannetjes worden gekiept. Tekst: Fietsen zonder fiets. Fietsen zonder fiets is een productie van de Internationale Nieuwe Scène. Deze theateracts kaderen in het project GAL spuwt. CSC VORMINGSWERK. Nationale Loterij. P&V. Knack. V.u.: Patrick Leunens, Keizerslaan 13, 1000 Brussel. Allcomm. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"