txt000386: Irena, Estacion Biologica Chacocente - Tortugas Marinas del Pacifico
"Een wit T-shirt met korte mouwen en ronde halsuitsnijding. Tekst: Irena, Estacion Biologica Chacocente - Tortugas Marinas del Pacifico. Afbeelding: in een cirkel een tekening van een schildpad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"