te001119: SVV, Zonnige Uren vzw, Heures claires - Lundström, John
"Ontwerptekening van John Lundström voor vzw Zonnige uren, opgericht in 1974 door het nationaal bestuur van de SVV. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"