Een gematigd positief bilan van het gehandicaptenbeleid van de laatste jaren : SP-initiatieven inzake tewerkstelling, de behandeling van de aanvragen van tegemoetkomingen en het WIGW-voorkeurstarief voor personen met een handicap : persmededeling 26 mei 1994 - Maximus, Lydia; Van der Wildt, Francy; Logist, Marcel (Brussel: SEVI, 1994)
"Losbladig"