Mijn gedachten zijn mijn tralies : slachtoffers en daders aan het woord - Droogné, Hilde; Billiet, Daniel; Van der Elst, Virna; Janssens, Frederik; Vandebril, Michaël (Antwerpen: UNESCO; Berchem: EPO; Antwerpen Boekenstad, 2007)
"onder begeleiding van Hilde Droogné en Daniël Billiet ; samenstelling: Hilde Droogné, Daniël Billiet, Virna Van der Elst, Frederik Janssens en Michaël Vandebril"