fi000174: 1 mei 1956 - ABVV-gewest Antwerpen; Franck, A.; Collart, W.
"Reportage over de 1 meistoet in Antwerpen, 1 mei 1956. Onder de prominenten o.a. Camille Huysmans, Louis Major, Achilles Reintjens, Lode Craeybeckx en Jos Van Eynde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"