fi001214: Summer Campaign Europe Against Aids - Europe Against Aids
"Campagnefilm tegen aids die gebruik maakt van zowel animatie, archiefmateriaal, als trendy kleurrijke shots waar talrijke soorten personages (van klassieke schoonheidsnormen tot subculturen) in aan bod komen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"