Structuralisme et marxisme - Schaff, Adam; Brendel, Claire (Paris: Editions Anthropos, 1974)
"Adam Schaff ; traduit du polonais par Claire Brendel vertaald uit het Pools: oorspronkelijke titel: Strukturalizm / Marksizm"